Rózsa pálinkák: pálinka készítés, pálinkafőzés, pálinkafőzde

Pálinkakóstolás: kóstolóház és látványfőzde

Ha ön az érett ízek, a különleges zamatok a kiteljesedő illatok szerelmese, akkor időt kell szakítania a festői szépségű váli völgyben található pálinkakóstoló házunk és patikatisztaságú látványfőzdénk felkeresésére.
A helyben készülő díjnyertes Rózsa Pálinkák termékcsalád gyöngyszemeit bemutató zártkörű pálinkakóstoló programot minden esetben a résztvevők egyéni igényeihez igazodva állítjuk össze. A kóstolóház 30 vendég fogadására alkalmas. Nem csak baráti társaságoknak, nagyobb akár több száz kilométerről érkező csoportok kikapcsolódására alkalmas, hanem üzleti megbeszélések, különböző vállalati tréningek megtartására is. Ahol a munka mellett a pálinka múltja és jelene a főszereplő

Pálinkakóstoló programok

A pálinkakóstoló pontos menetrendjét a résztvevők igényei szerint alakítjuk ki. A program tipikusan a pálinkafőzde bemutatásával, az aromafokozó spirállal ellátott pálinkafőző-berendezés működésének és a pálinkafőzés folyamatának ismertetésével (szezontól függően üzemelés közben) veszi kezdetét.
 
  Kis kóstoló Nagy kóstoló hideg étellel Nagy kóstoló meleg étellel
Pálinkakóstolás 5 féle a Rózsa márkanév alatt forgalmazott különleges gyümölcs pálinka megismerése 10 féle a Rózsa márkanév alatt forgalmazott különleges gyümölcs pálinka megismerése 10 féle a Rózsa márkanév alatt forgalmazott különleges gyümölcs pálinka megismerése
Étkezés Zsíros kenyér lila hagymával Magyaros hidegtál (kolbász, szalámi, sajt, kenyér) A menü minden esetben egyedi megállapodás alapján kerül összeállításra.

Lehetséges menü:
Ropogós kacsasült krumplival és káposztával.

Italok Ásványvizet minden résztvevő részére ingyenesen biztosítunk emellett lehetőség van dobozos üdítők, gyümölcslevek és akár csapolt sör vásárlására is.
Vásárlási lehetőség A bemutatott pálinkák a helyszínen megvásárolhatók.
Egyéb szolgáltatások Bankkártyás fizetési lehetőség. (Elfogadott bankkártyák: Master card, Visa és Visa Electron); Ingyenes Wireless internet a kóstolóház egész területén.
Min. létszám 4 fő 4 fő 4 fő
Ár/ fő 5500 Ft/fő 8900 Ft/fő 9900 Ft/fő
 

Pálinkakóstolás: tippek és fortélyok

A gyümölcs íze és aromája, amely a minőségi pálinkák minden cseppjében megtalálható, csak akkor élvezhető igazán, ha a megfelelő formájú pohárból fogyasztjuk. Ez az úgynevezett tulipánforma, amely alul öblös, felül pedig összeszűkül. Az alsó, öblös részben található nagyfelületű párlat illatanyagait a felső rész összeszűkítve az orrhoz vezeti ily módon elég, ha egy kicsit megdöntjük a poharat és mozgatjuk, hintáztatjuk (rázni sosem szabad) az italt - és máris érezzük, élvezzük illatát.
A pálinkát nem szabad csak úgy egy "szuszra" egyetlen hörpintésre meginni. Azt csak lassan kortyolgatva, ízlelgetve szabad fogyasztani. Csak így élvezhető igazán a minősége. Ha a pálinka hibátlan minőségű, akkor néhány perccel a fogyasztása után is érezhetjük, hogy milyen kellemes illatok szabadulnak fel az üres pohárból. Ilyenkor találkozhatunk a gyümölcs legkarakteresebb alkotóelemeivel.

^

Pálinka kóstolás kontakt

infóvonal: 06-20/594 2580

Pálinkafőzde és kóstolóház megközelítése >>