Rózsa pálinkák: pálinka készítés, pálinkafőzés, pálinkafőzde

Szállítási feltételek

Szállítási határidő

A munkanapokon déli 12 óráig a webáruházba beérkezett megrendeléseket 2 munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben megrendelése déli 12 óra után érkezik be, a termékeket a következő munkanap déli 12 órájától számított 2 munkanapon belül szállítjuk ki.

A szállítás módja, díja és az áru átvétele

A pálinka webáruház termékeit - kizárólag Magyarország területén - szerződött partnerünk, a GLS Hungary szállítja házhoz. Szállítási díj: bruttó: 2000 Ft

A küldemény átvételekor a Megrendelő köteles a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, az átvételi elismervényt aláírni, valamint -utánvétes megrendelés esetén a számla fizetendő végösszegét készpénzben rendezni a kézbesítő felé. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Sikertelen kézbesítés

A sikertelen kiszállítást követően a szállító értesítést hagy a Megrendelő címén, majd egy későbbi alkalommal ismételt kísérletet tesz a csomag kézbesítésére. Az értesítő nyomtatványon futárunk feltünteti a megrendelés csomagszámát, valamint saját, és a GLS Hungary vevőszolgálatának telefonszámát. Ezáltal a Megrendelő közvetlenül szállító partnerünkkel pontosíthatja a második kézbesítés időpontját.

A Megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés esetén, - amennyiben mindkét kézbesítés sikertelenül zárul - a megrendelés újraküldésének költségei minden esetben a Megrendelőt terhelik.


Kártyás fizetés szolgáltatója Elfogadott kártyák
Kártyás fizetés szolgáltatója Elfogadott kártyák Elfogadott kártyák Elfogadott kártyák